€29,50- per persoon (vanaf 20 personen) excl. dessert
Het diner wordt gestart met heerlijk luxe antipasti planken op tafel, met o.a.:
een selectie van Italiaanse hamsoorten, ingelegde olijven en diverse broodsoorten met bruschetta.
- Salade Caprese
- Carpaccio
- Italiaanse meloensalade
Warme Italiaanse buffet
Spaghetti – Penne – Tagliatelle
- Bolognese
- Carbonada
- Groente pesto en Parmenzaanse kaas
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden;
€27,50 (vanaf 15 personen)
- Stamppot zuurkool
- Stamppot boerenkool
- Stamppot hutspot
- Rookworst
- Gebakken spekjes
- Speklapjes
- Gehaktballetjes in jus
- tafelzuren en mosterd
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden;
€32,50,- (vanaf 15 personen)
Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.
Voorgerechten
- Tomatensoep met groente en kip
- Huisgemaakte Waldorfsalade
- Stokbrood met kruidenboter
- Italiaanse ham en meloensalade
- Zachte varkensrollade met truffelmayonaise, balsamico, rucola en ingelegde tomaat
Hoofdgerechten
- Gehaktballetjes in Oosterse saus
- Varkensprocureur in champignonsaus
- Saté van malse kippendijen
- Kibbeling met remoulade saus
- Friet of rijst
- Warme groenten
- Rauwkostsalade en appelcompote
- Remouladesaus en mayonaise
Dit buffet is optioneel uit te breiden met:
- Carpaccio: + € 6,- p.p.
- Visschotel: + € 9,- p.p.
- Haring met uitjes: + € 2,- p.p.
- Spareribs: + € 3,50 p.p
- Biefstuk in pepersaus: € 5,- p.p.
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden;
€24,50,- (vanaf 15 personen)
Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.
- Nasi
- Saté
- Gehakballetjes in saus
- Kibbeling
- Friet
- Uienringen
- Pastasalade
- Stokbrood – kruidenboter
- Diverse sauzen
- Rauwkost
€ 40,- (vanaf 30 personen)
Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.
Voorgerechten
- Tomatensoep met groente en kip
- Huisgemaakte Waldorfsalade
- Stokbrood met kruidenboter
- Italiaanse ham en meloensalade
- Zachte varkensrollade met truffelmayonaise, balsamico, rucola en ingelegde tomaat
- Gerookte zalm
- Gerookte makreel
- Gerookte forel
- Carpaccio – Pieter Poot Style
Hoofdgerechten
- Gehaktballetjes in Oosterse saus
- Varkensprocureur in champignonsaus
- Saté van malse kippendijen
- Snoekbaars
- Spareribs
- Biefstuk in Pepersaus
- 3 vegetarische gerechten van de chef;
- Friet
- Rijst
- Warme groenten
- Rauwkostsalade en appelcompote
- Remouladesaus en mayonaise