Trouwen

Je huwelijksdag, één van de mooiste dagen. Bij Pieter Poot zorgen wij ervoor dat dit ook zo is. Klein en intiem trouwen? Of juist groots met een uitbundig feest? Wij regelen het voor je.

Pieter Poot is een officiële trouwlocatie, beleef je complete dag bij ons! Wij assisteren en adviseren je graag bij de organisatie van de gehele dag. Van het vinden van de juiste trouwauto tot aan de juiste DJ voor het feest in de avond. Trouwen in de natuur? Ook dat kan! Op het tegenover gelegen Landgoed Lindehof kunt u in overleg een prachtige buiten bruiloft samenstellen.

Na het feest heerlijk tot rust komen? Ook dat is mogelijk! Lopend vanaf de feestlocatie, aan de overkant van de weg, bevindt zich Landgoed Lindehof. Slaap heerlijk in de luxe bosvilla. Heerlijk als pasgetrouwd stel of samen met je vrienden of familie wakker worden! De luxe bosvilla is geschikt voor maximaal 8 personen.

Naast de luxe bosvilla is er op Landgoed Lindehof ook de mogelijkheid om in een Natuurlodge te overnachten, in een luxe ingerichte tent of in een eigen camper op één van onze camperplaatsen. Je gasten kunnen dus lopend naar ‘huis’!

Pieter Poot is makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Pieter Poot als trouwlocatie? Neem gauw contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden!

Impressie

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!