Goet Foud Party

Hebben ze wel op ons gerekend? Dat vragen je gasten zich bij dit themafeest af. Bij de ontvangst gaat het al meteen helemaal fout!

De restauranthouder staat nog bij de deur te vegen en weet van helemaal niets! Maar vooruit, jullie mogen wel even binnenkomen. Bij binnenkomst krijgen je gasten nog een verrassing, de lichten moeten nog aan en de stoelen staan nog op de tafels! De schoonmaaksters laten duidelijk merken dat ze zéker niet blij zijn met jullie komst, ze zijn nog druk bezig!

In de hoek brandt één lampje, hier staan de spullen van een goed foute radiopiraat opgesteld. Het is de bedoeling dat hij straks illegaal gaat uitzenden.

Hoe onvoorbereid en chaotisch de avond begon, zo vlekkeloos wordt de avond vervolgd. De restauranthouder stuurt zijn slecht functionerende personeel naar huis. De etherpiraat blijkt wonderwel een dj met smaak. Met zijn complete drive-in-show past hij zich uitstekend aan je wensen aan. Met sfeervolle lichteffecten en de juiste nummerkeuzes weet hij er een knal feest van te maken.

Tip: Vertel niets aan je gasten daar wordt het feest alleen maar leuker van!

De definitieve invulling en de tijdsplanning zijn natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Ter inspiratie geven wij je uiteraard wel suggesties voor het verloop van het feest. Neem daarvoor gauw contact met ons op.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit of de mogelijkheden? Laat het ons weten!