Onze buffetten

€29,50- per persoon (vanaf 20 personen) excl. dessert


Het diner wordt gestart met heerlijk luxe antipasti planken op tafel, met o.a.:
een selectie van Italiaanse hamsoorten, ingelegde olijven en diverse broodsoorten met bruschetta. 

  • Salade Caprese
  • Carpaccio 
  • Italiaanse meloensalade 
Warme Italiaanse buffet

Spaghetti – Penne – Tagliatelle  

  • Bolognese 
  • Carbonada 
  • Groente pesto en Parmenzaanse kaas 

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden;

€27,50  (vanaf 15 personen)


  • Stamppot zuurkool
  • Stamppot boerenkool 
  • Stamppot hutspot 
  • Rookworst 
  • Gebakken spekjes
  • Speklapjes
  • Gehaktballetjes in jus
  • tafelzuren en mosterd

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden;

€32,50,- (vanaf 15 personen)


Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.

Voorgerechten
  • Tomatensoep met groente en kip
  • Huisgemaakte Waldorfsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Italiaanse ham en meloensalade
  • Zachte varkensrollade met truffelmayonaise, balsamico, rucola en ingelegde tomaat
Hoofdgerechten
  • Gehaktballetjes in Oosterse saus
  • Varkensprocureur in champignonsaus 
  • Saté van malse kippendijen
  • Kibbeling met remoulade saus
  • Friet of rijst 
  • Warme groenten
  • Rauwkostsalade en appelcompote
  • Remouladesaus en mayonaise

Dit buffet is optioneel uit te breiden met:

  • Carpaccio: + € 6,- p.p. 
  • Visschotel: + € 9,- p.p.
  • Haring met uitjes: + € 2,- p.p. 
  • Spareribs: + € 3,50 p.p 
  • Biefstuk in pepersaus: € 5,- p.p. 

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Eventuele wijzigingen zijn voorbehouden;

€24,50,- (vanaf 15 personen)


Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.

  • Nasi
  • Saté
  • Gehakballetjes in saus 
  • Kibbeling
  • Friet
  • Uienringen
  • Pastasalade 
  • Stokbrood – kruidenboter
  • Diverse sauzen
  • Rauwkost

€ 40,- (vanaf 30 personen)


Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.

Voorgerechten
  • Tomatensoep met groente en kip
  • Huisgemaakte Waldorfsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Italiaanse ham en meloensalade
  • Zachte varkensrollade met truffelmayonaise, balsamico, rucola en ingelegde tomaat
  • Gerookte zalm
  • Gerookte makreel 
  • Gerookte forel
  • Carpaccio – Pieter Poot Style 
Hoofdgerechten
  • Gehaktballetjes in Oosterse saus
  • Varkensprocureur in champignonsaus 
  • Saté van malse kippendijen
  • Snoekbaars
  • Spareribs 
  • Biefstuk in Pepersaus
  • 3 vegetarische gerechten van de chef; 
  • Friet 
  • Rijst 
  • Warme groenten
  • Rauwkostsalade en appelcompote
  • Remouladesaus en mayonaise

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!